15. lokakuuta 2007

Myssy

Muokattu:18.10.2007
Myssy onpi aivan valmis. Tein pienimmän koon joka oli suunniteltu 1-2 -vuotiaalle. Tämä tosin mahtuu päähän vielä vähän vanhempana (meni jopa omaan päähän), rullaa vain reunuksen alas. Pipo on muuten 2o,2n neuletta. Läpyskät on 1o,1n ja nauhat tein niin että loin kolme silmukkaa ja neuloin niillä aina oikein niin että päästyäni puikon loppuun työnsin silmukat puikon oikeaan päähän. Näin neuleesta muodostui pyöreää.

Myssy on nyt vaiheessa kaksi. Toinen korvaläppä tehty ja kiinnitetty myssyyn. Vähän oli vaikeata kun itse malli ei ole tavattavissa, kun asuvat hieman kauempana niin on vaikea arvioida että kuinka syvälle päähän myssy oikein uppoaisi. Voihan tuota reunaa sitten pyörittää alaspäin ja näin myssyn syvyys kasvaa ja korvaläppä on aika pitkä noin vuoden ikäiselle tyllerölle että on siinäkin sitten varaa vaikka vetäisikin myssyä silmille ;) Todellakin myssy mahtuu vaikka aikuisen päähän! Roope oli kunnioitettu avustajani vaikka hänen päänsä on kyllä pienempi.. Käski ottaa nopeasti sen kuvan ennen kuin muut nallet näkisivät.. Raukkaa taisi hävettää.

Puikoissa tällä hetkellä on myssy jota teen siskon tytölle joululahjaksi. Ohje on Modassa 5/2007, numerolla 46 pojan myssy. Ohjeessa lankana oli käytetty Sisua, mutta minä rohkeana otin puikoille nro 3; farkun sinistä Novitan Bambua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)