23. helmikuuta 2007

Koiran neule


Nyt kun blogi on uusi ajattelin kerralla laittaa esille paljon vanhoja tekeleitäni, jotka minusta ovat huomion arvoisia. Joista olen itse erityisen ylpeä. Tässä olisi tälläinen koiran koko neule. Kuva on hieman tumma, mutta kyllä tästä jonkun käsityksen saa. Ohje löytyi netistä. Suurensin kiinanharjakoira-vauvalle tehdyn ohjeen sopivaksi kääpiöpinserille. Elkää kysykö miten, en muista :)3 kommenttia:

 1. Heips!
  Taas minulle tuntematon blogi. Pitääpä lähteä kierrokselle. Mutta ensin pitää kommentoida tuota koiran pukua. Hyvin istuva se ainakin on. Ihailenkin niitä, jotka uskaltavat tehdä erilaisia juttuja. Itse olen allerginen koirille, joten tyydyn vain ihailemaan toisten koiria - ja niitäkin vain kuvissa. Keep knitting.

  VastaaPoista
 2. juu tämänkin neuleen tein hätäisesti, kuten tapani on. Parilla mitalla ja kun odotin koiraa pukua välillä sovittamaan en jaksanut odottaa vaan oli pakko jtakaa neulomista kunnes hups vain se oli valmis. onneksi istui en olisi jaksanut purkaa sitä millään!

  VastaaPoista
 3. Siul on ihana blogi :) Mie oon kans tekemässä meijän Vilille neuletta, mutta nytkun hurahdin kännypusseihin...niin kesken jäi. Nooh, kohtahan se kevättäkin puukkaa,joten ei kylmäkään ole. Josko mä sen neuleen saisin ens talveks. :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)