9. lokakuuta 2007

Lämpö

Kämmekkäät ovat valmiit! =) Kädessä ovat olleet melkein koko ajan, yöksi luovuin. Nää on juuri sopivan kokoiset, hieman jo löystyneet käytössä. Aikaa meni yhteensä 8tuntia + siihen yksi tunti jolloin koitin kuvioneuletta ja purin sen. Meinasin tehdä tuota langankiertoa kämmenosaankin, muta lopputulos ei näyttänytkään sitten yhtä hyvältä kuin idea.
Aloitin kämmekkään teon pari viikkoa sitte hankkimastani Novitan 7 veljestä jättiraidasta (väri897), puikoilla ruusupuu nro 3. Loin 40 silmukkaa, kaipa se riittää. Saattaapi olla et teen tästä vähän pidemmän kuin vain ranneosan lämmittimen, kun on niin ihanat värit tässä kerässä. Idea tohon reikäkuvioon tuli Catariinalta. Eli *2o ja 2n :3krs:ta, 2o ja lk 2n yhteen :4.krs* *-*Toista. Pakko mennä jatkaan nyt neulomista. :)

7 kommenttia:

 1. *huoh* tuohan on aivan ihanan väristä tuo lanka... miksiköhän en ole sitä aikaisemmin huomannut!! Kiitos, että laitoit kuvan!!

  VastaaPoista
 2. Poikkesin vastavierailulle,kaunis lanka sinulla, niin ja se sukka on ihan perussukka tiimalasikantapäällä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos visiitistä blogissa! Joo, nuo kangaskasan tossut on kyllä tosi nätit ja helpot tehdä! Tai ainakin itestä tuntuu helpolta tuo, ettei tarvise mitään saumoja ommella, kun vaan sukan ohjeella tekee. Pitäis vaan päästä hahtuvaostoksille, kun on tietty väri, minkä haluaisin :) "Sullahan on lankaa vaikka kuinka!" sanoo siihen isäntä... ;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis malli ja vielä kauniimpi väri !

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista kaikille!
  katiija,catariina ja nallu: Juu todella ihanaa lankaa. Pidin toista kämmekästä tänään jo kädessä vaikka oli vielä päättelemättä! :)

  VastaaPoista
 6. Crasias, thanks´s.. =)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)