29. joulukuuta 2007

Pukin kontista

Vuosi tuli kohistua, että kohta se Joulu on taas täällä! Yhtäkkiä se tuli ja menikin jo samaa tietä. No nyt esittelen sitten niitä antamiani lahjoja tai ainakin osan, kun olin niin innoissani kun sain jotain valmiiksi että paketoin ne heti samoin tein ja sitten muistin että -Kuva piti Ottaa!!!! =) nooo.. yritän kuvailla sanoin..

Isä sai tälläiset kämmekkäät, neulottu ruskeasta 7 veikasta nro 3 puikoilla. Ranne osassa käpykuvio.
Mieheni siskolle ja hänen miehelleen (tosin mieheni sisko on kuulemma ominut molemmat) rannekkeet. Mustan neuloin tasona Puikoissa -kirjan ohjeen mukaan ja punaisen pyörönä. Kuviot on jälkiommeltu silmukoita jäljentäen. Tasona neulotusta tuli selvästi siistimpi. Langat 7 veikkaa puikot nro 3.


Kassi ja sudenkorento-koru miekkoseni äidille. Ohje kassiinhan löytyy Koukussa -kirjasta. Kahvat löysin Sinooperista. Lanka Novita cocosta. Sudenkorento omaa käsialaa.


Polvisukat toiselle siskolleni. Apuja etsin hieman Puikoissa -kirjan raitasukista, mutta nämä raidat ovat kyllä syntyneet ihan tekemällä ei ohjetta lukien. Näissä meinasi usko loppua kesken..nimittäin kun pitää neuloa vaan pitkää pötköä eikä muuta mielenkiintoa ole kuin langanvaihto =)

Muutkin saivat lahjoja. Osan olen jo esitellyt, muistat varmaan kellon. Eräälle siskon tytöistäni tein samasta hahtuvalangasta kuin tuo kello, pyöreän istuma alusen tuleville metsäretkille. Oma äiti sai huovasta, metallista ja hopeoiduista helmistä tehdyt korvakorut ja rintaneulan. Siskon mies sai Havanais Tabit. Jotka olin neulonut Novitan bambu -langasta. ( <--- span="" tuskaaaa="">
Olin todella onnellinen kun sain ne sukat jotenkuten valmiiksi sillä idea oli erittäin hyvä! Ohje löytyy
Ullasta.

Siinäpä ne. Nyt aion keskittyä ostamaani Kitten Mohairiin ja muihin juttuihin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)