7. lokakuuta 2008

Laatta ostoksilta tuotua

Kyllä on taas päätä raavittu, kun toisessa liikkeessä on vaikka kuinka paljon sellaisia laattoja kuin talonsa haluaisi koristella ja toisessa liikkeessä ei tunnu yhteisymmärrystä myyjän kanssa millään syntyvän.

Siiten kun se yhteisymmärrys pitäisi tavoittaa vielä näin pariskunnan kesken;
Niin siinä sitä sitten ollaan!
Laatat kuitenkin löytyivät Kaakelikeskuksesta. Minä pidin enemmän sellaisesta kulta-musta koristelaatasta ja mies tästä valitusta, mutta pidin tästä minäkin ei sitä muuten olisi ostettu =)

Minä sitten myönnyin ;) koska mieskin suostuu kaikkiin mun seinän-väri-ehdotuksiin; turkoosia, ruskeata, tumman violettia, vihreä raita kodinhoitohuoneen seinälle... jne.

Tämä on nyt sitten Marmol Negro -laattaa joka öljytään, niin muuttuu tummemmaksi ja pinnan vaihtelut tulee selvemmin esiin. Laitetaan vaakaan "tiiliseinäksi" suihkujen taakse sekä pesuhuoneen ikkunan alle( idea tähän eräästä laatta-alan liikkeestä). Muille seinille kiiltävää valkoista 25x40cm laattaa.

Tämä ruskean ja vahan näköinen sekoitus -laatta tulee puukiukaan taakse seinälle, kuvan osoittamalla tavalla.
10x10 Polar Antracite, lattiaan saunassa, pesuhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa sekä nostot tietysti. Värit kuvissa eivät aivan vastaa aitoja laattoja.

Vielä tähän loppukommentiksi, että jos oltaisiin otettu se mun vaihtoehto sen Marmol Negron sijaan niin se olisi tullut halvemmaksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)