8. helmikuuta 2009

Kevättä ilmassa

Vapaa valinta on hyvä paikka lanka hankintoja ajatellessa, sinne minäkin suuntasin ja mitä löysinkään! :) Novitan Malibu pinkkiä ei ilmeisesti enää valmisteta kun kyseinen väri oli loppuunmyynnissä, hajatelmissa olisi virkata kassi.

Woolin punaista ostin taas keskeneräiseen projektiini 4kerää. En kyllä tiedä riittääkö ne hmm..

Leijonankeltaista Isoveljeä ostin ihan extemporee, kun tämäkin väri on ilmeisesti jäämässä (suureksi langankuluttajien harmiksi) pois tuotannosta. Koitan tehdä tästä itselleni neuleen, tiedä sitten sopiiko kys. väri minulle. Pitää ostaa; vyötteen mukaan M -koon neuleeseen tarvitaan n. 800g, kuusi kerää lisää.

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Löysin blogiisi, kun kirjoitin googleen "Neuleita koirille". Ihania olet kutonut hauveleille. Teetkö neuleita tilauksesta?

  Terkuin
  Nina

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Olen seuraillut blogiasi jonkun aikaa, kiva nähdä mitä nykyään touhuilet, talonrakennus näyttää ainakin pitävän kiireisenä:) Niistä yhteisistä työajoista kun on jo aika paljon aikaa. Käy vilkasemassa mun blogia, ei siellä kyllä vielä kauheesti juttuja oo...Kivaa alkavaa kevättä :)
  Seija

  VastaaPoista
 3. Nina:

  En ainakaan tällä hetkellä, kun en osaa tehdä kuin tuota yhtä kokoa. Otathan yhteyttä sähköpostitse jos sinulla on lisäkysymyksiä aiheesta. :)

  Polaris:
  Kiitos, samoin. =)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)