16. maaliskuuta 2009

Keittiö

Keittiö piirretty Ikean Home Plannerilla


Keittiötä on tosiaan alettu kasaamaan, viikonloppuna oikein innostuttiin ja laminaatitkin (Parador Wine&Fruits) lensi vaan seinälle :)
Kaappien ovia ei ehkä vielä tässä vaiheessa kannattaisi paikoilleen laittaa, mutta ei sitä innostukseltaan pysty jättämään kesken vaan haluaa nähdä näyttääkö samalta kuin suunnitelmissa ja näyttää paremmalta todellakin.
Työtaso on laminaattia, Ikean valikoimista ja betonijäljitelmä.

Yläkaappien ovet asennettuina

Halogeenit asennettuna ja kytkettynä, hyvä idea oli tehdä tuollainenkin ratkaisu niin seinä näyttää arvoiseltaan. Valoja keittiöön tulee toki enemmänkin esim. sokkeliin, niistä sitten kuvia myöhemmin. :) ..ei jaksais odottaa, että päästään muuttamaan!

Muokattu ja päivitetty: 31.03.2009


2 kommenttia:

 1. Tosi kivan näkönen keittiö teille on tulossa :)
  Noita samoja Wine&Fruits -laminaatteja mekin kateltiin jossain välissä, mutta sitten hävisivät täkäläisestä rautakaupasta (eikä muistettu enää mitä ne oli... nythän se selviskin :)).
  Nuo laatat on kanssa kivat :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon :)
  Paradorille on tullut joku uusi hieman samanlainen kuin tämä, mutta eri värinen. Me ei tykätty siitä uudesta, viinii ku litkitään ja tässä on punaviini tahrojakin valmiina niin just hyvä, ei tarvii omia suttuja harmitella.
  Mä rakasatan tota laattaa, käyn joka päivä imuroimassa siitä kaikki pikkukivet pois ettei vaan naarmuttuis pilal ennen muuttoo. :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)