29. tammikuuta 2010

On, on, on..off!

Ärsyyntyminen on huipussaan lenkillä, kun villapipo ei pysy päässä kylmässä ja tuulisessa säässä. Kaikkien tekemieni pipojen resorit ovat niiin löystyneet, että edes niiden peseminen ei saa kutistumista aikaan.Kangas pipot ovat kyllä tässä säässä paras vaihtoehto. Päätin kuitenkin neuloa extra tiukan pipon, loin 104silmää.

Viime kesänä jo aloitin tämän kassin virkkaamista, mutta muut projektit veivät silloin huomioni. Pohjasta tein vahvan, että kassiin voi laittaa vaikka pari litran maitotölkkiä. Kassi venuu aika paljon alaspäin, mutta ei yhtään sivuille.

Askartelin rautalangasta, helmistä ja paperinauhasta kruunun pikku prinsessalle syntymäpäivän kunniaksi. Joko koristelen liian vähän tai sitten suttaan aina liikaa tavaraa näperryksiini, oikeasti mä vain lopetin tällä kertaa tähän enkä ole tuohon viikkoon koskenut, että kai se on sitten valmis :)

Tää pipo saa mut ymmälleni, neuloin vaan (vähän mittoja katsoin vauvan pipon ohjeesta), mutta silti mun mielestä tästä tuli aivan liian pieni. Kelle tätä nyt sovittais, no höh.
Ehkä tässä vihreessä langassa on joku kirous, kun tein 2 vauvan neuletakkia siitä ja kumpikin oli pieni. Rasittavaa.
Nyt meen offille ainakin viikonlopuksi, enkä neulo yhtään! :D

1 kommentti:

  1. Aivan ihana pipo! : )

    Mulla on toiminut se ennen. Nyt vaan oli pieni tauko ompelussa. VOi olla että se vaikuttaa. Pitää säätää : )

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)