25. lokakuuta 2012

Syksy


No ei oikeastaan enää syksy ole..tällä hetkellä ulkona tursuaa tuutin täydeltä räntää..Räntää! yöks..lumi on paljon kauniimpaa. :)
Se on semmonen juttu, että täällä tehdään joululahjoja. Joo-o, eikä niitä voi täällä julkaista kun kuulin että täällä mun sivuilla käy pikku vipeltäjääkin joskus katsomassa kissaa. Hmph. :)

Tuommoisen kranssin tein oveen jokunen viikko sitten, pohjana siinä on kanaverkkoa jonka päälle ja sisään laitoin sammalta (muista pyytää maanomistajan lupa) ja painoin muotoonsa ja kieritin päälle vielä puolarautalankaa tueksi. Vieläkin saisi olla enemmän tukea, mutta sitten keksin laittaa siihen rusetin noin niin pysyy sydän muodossaan. Ensin aloitin koristelemaan sitä vanamon suikeroilla joita kaivelin äitin ja iskän metästä. Ne ei sieltä kauheasti näy niin päätin sitten saksia kesämurattini koristeeksi. Muratti on siitä hyvä että se tuohon kuivuessaan näyttää erittäin nätiltä edelleen; jossain vaiheessa lehdet voivat tosin pudota.

Koristelen tuota sitten mieleni mukaan miten lähemmäs joulua mennään. Tosin on mulla jo uusi idea ihan toisesta kranssista, mutta saa nähdä ehdinkö sinne asti kun mieli keksii jo taas uusia ideoita.Minttu silloin kaksi vuotta sitten, kun hän oli vielä ihanan pieni.(Lievää kissakuumetta havaittavissa?)


2 kommenttia:

 1. Upee toi kranssi. Huoh osaisimpa minäkin :=( !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vain kokeilemaan. Hyvä olisi itsekin joskus tehdä semmoiset vaihe vaiheelta kuvaukset niin niistä voisi olla apua vähän kokemattomammille. Kamera ei vain mun vauhdissa pysy kun haluan nyt ja heti valmista. :)
   Silloin kun tuota väänsin, takapuoli ja sormet oli jäässä ja nenä tiputteli minkä kerkesi.. :D

   Poista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)