Ensin tehtiin juuri, jonka annettiin seistä huoneenlämmössä tunti. Jo ensimmäisen puolen tunnin jälkeen kuplinta oli niin voimakasta että aloin jo keräämään leivontavermeitä ja aineksia esiin kaapeista.
Ainekset sekaisin juureen ja heti leipomaan, joka olikin haasteellista. Jauhoja apuna käyttäen yritin parhaani mukaan muotoilla ensin pullia ja sitten "donitseja". Liikaa jauhoja kun käytti taikina alkoikin murentumaan.
Rinkilöiden kohotuksen jälkeen seurasi uuvuttavin keittämisvaihe. Aikaa vievää.
Uunista tulleet bagelit. Eilen söin täytetyn, mutta muistinko kuvata??? No en! :D
Hyviä ovat kyllä, suosittelen. Aikaa vaan tosiaan kannattaa varata, ei ole mikään nopea leipomus.
Ei ole ikinä tullut tehtyä mutta jotenkin tekisi mieli kokeilla kun niin monet näitä tekee...
VastaaPoistaKannattaa ainakin sen yhden kerran kokeilla ;) saa nähdä jäikö minulla vikaksi kerraksi.
VastaaPoista