25. tammikuuta 2015

Cubist sukat


Ihastuin tähän kuvioon, nurjan ja oikean silmukan leikittelystä, kun Ravelrystä ohjeita etsin. Oli siellä paljon muitakin ohjeita, mutta tämä Cookie A:n ohje on ilmainen.
Liukuvärjätyssä langassa ei kuvio ehkä tule niin hyvin esiin kuin yksivärisessä olisi tullut. Tästä Hjertegarnin Kunstgarn -langasta oli kuitenkin miellyttävä neuloa, tosin välillä lanka meni niin ohueksi että pelkäsin sen katkeavan. Lanka on hieman pörhöistä, mutta ihanan pehmeää. Kiinnostaa miten tämä lanka kuluu käytössä.
Pitkästä aikaa kolmosen puikoilla ja ohutta lankaa neuloin. Aloitus kummassakin sukassa tökki pahasti, kun pelkäsin että silmukat putoavat puikoilta. Hitaampaa näitä oli neuloa kuin jostain seiska veikasta olisi ollut. Toivottavasti vaiva oli kuitenkin kaiken sen arvoista tai olikin! Onhan nämä nyt kauniit ja ihanan sinivihreät. Lankaa näihin 100gramman kerästä meni 77g.  
Voi ihanuus tätä vuodenaikaa ja valopuutosta. :)

10 kommenttia:

 1. Kaunis kuvio sukissa :) onneksi kevät aurinko jo pian taas porottaa.

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, tosi kauniit sukat! Kävin laittamassa suokkareihin. Minusta tuo liukuväri toimii hyvin noissa sukissa. Ja mulla ois muuten tuota samaa lankaa yksi vyyhti jemmassa. En ole mikään sukanneuloja, mutta tuollaiset voisi vaikka tehdäkin joku päivä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin että se on ihan ok ostaa lankaa jemmaan. ;) Liukuväri toimii kyllä paremmin kuin raitalanka kyllä. Kiitos kommentistasi.

   Poista
 3. Ihanat sukat ja LÄMPÖISET ! Kiitos :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)