13. huhtikuuta 2015
Gluteeniton pizzapannari
Tein huomisen ruuan jo tänään, mutta pannarin tuoksut oli niin huumaavat että pakkohan sitä oli jo maistaa! :D Alkuperäisen ohjeen sain äidiltä, mutta muuntelin ohjetta vähän omaan makuun sopivaksi.
Pizzapannari
6dl maitoa
2munaa
1/2tl suolaa
3dl tummia jyttejauhoja
Vatkaa maito ja munat. Lisää suola ja jauhot koko ajan vatkaten.
400g sika-nauta jauhelihaa
1-2 sipulia kuutioina
1tl suolaa
mustapippuria maun mukaan
oreganoa
öljyä paistamiseen
2dl itse tehtyä tuoretomaatti murskaa (jonka löysin pakkasesta tai purkki tomaattipyreetä)
1prk ananaspaloja, valutettuna
n. 200g juustoraastetta
oreganoa
Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Paista jauheliha ja sipulit. Mausta. Lisää joukkoon tomaattimurska ja ananaspalat.
Kaada pannaritaikina leivinpaperoidulle uuninpellille. Laita pohja uuniin n. 10 minuutiksi. Ota pois ja kaada jauhelihatäyte päälle ja lopuksi juustoraaste sekä oreganoa maun mukaan. Paista uunissa vielä 15 minuuttia. Valmista!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
ihana ohje, pakko tehdä tuollanen. ilahduttamaan ja makuelämyksiä antamaan tömän keliaakikon arkea!
VastaaPoistakiitos. t,terttu