7. maaliskuuta 2007

Toppi

Tämän paidan teko vaan tuntuu nyt töppivän. Sain virkausohjeita äsken, täytyy niitä yrittää kun alareuna vaan alkoi frillaamaan liikaa. Olen tässä aamupäivän purkanut jo pariin otteeseen, lupasinhan että tästä tulee pääharrastukseni! :) Välillä oli pakko keskittyä helmitöihin, kun virkkauksesta: mikä ei tosiaankaan ole pääinnostuksen kohteeni ja osaamisalaani; tullut yhtikääs mitään.
päivitetty 16.03.2007
Kesäpaita alkaa hipoa jo melkein valmista. :) Kiinnitin juuri sivusaumat toisiinsa ja henkselit taakse. Sovitin toppia päälle ja sanonpahan vaan että tuli vähän por...tava.. :/ Jos sitten aloittaisi sitä virkkausreunaa.. ;)
Pidän kyllä tuosta raidasta, näyttää todella nätiltä. Kannatti lähteä luomaan omaa ajatusta toteen. Alareuna rullautuu vaikka levitin molemmat osat mittoihinsa pyyheliinan päälle ja suihkutin vedellä ja annoin kuivua.
päivitetty 14.03.2007

Tällaisessa vaiheessa toppi on nyt. Päätin hylätä Modan ohjeen aloittaessani yläosan rinnusta. En halunnut tähän sellaista ristiin meneviä kolmioita, joten päätin lähteä luovalle linjalle ja yritin kaventaa mahdollisimman pyöreäreunaisesti. Mitäköhän tästäkin tulee....varmaan pääharrastukseni; purkaminen. :)

1 kommentti:

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)