2. maaliskuuta 2007

Valo-neule

Valo-neule on nyt valmis, tadaa! Kuten näkyy kirjoneule osuus on hieman kireä, mutta kyllä se koirulin päälle mahtuu. Pääkallo kuvio on Novitan ideat lehdestä 4/2006.
Tässä kuva nyt siitä kun olen luonut uudet silmukat 10kpl tassujen paikalle ja jatkanut mustalla langalla eteenpäin. Nyt sitten sileää vaan kunnes pituus kaulasta asti on25cm. Sitten joustinneuletta 3cm. JA valmis... Paitsi että aloitin juuri kuvioneuleen..ja tuli takapakkia ja sain purkaa. Innostuin liikaa ja tuli väärä silmämäärä yhteen väliin, että ottaa päähän!

Tässä on aloittamani koiran neule mistä aiemmin oli langat esillä. Näkyvissä on langoille pudottamani tassunaukko -kohdat sekä välisilmukat jotka odottavat vuoroaan puikolla. Neulon ensin selän puolelta neljällä puikolla 12kerrosta. Katkaisen sitten langan ja neulon tassujen välistä 12kerrosta. Sen jälkeen luon tassujen kohdille uudet 10s kumpaankin ja jatkan sileää kaikilla silmukoilla ja puikoilla. Helppoa! ;)
Laitan lisää kuvia kun pääsen tassujen ohitse.

7 kommenttia:

 1. Juu, todella helppoa! ;) Tulee varmasti hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Wautsi!! Neuleestahan tuli todella hieno! Kiitoksia! :)

  VastaaPoista
 3. Olisiko mahdollista saada tuohon jotain neuleohjetta???

  VastaaPoista
 4. Ohje tähän neuleeseen on sarakkeessa Omat ohjeet Koiran neule.
  Varsinaisesti siitä miten nuo raidat menee en ole tehnyt ohjetta..ja jos taas haluat kyseiset pääkallot, niin lähetä mulle sähköpostia niin meilaan ne sulle.

  VastaaPoista
 5. Saako valovilleä ja valoannia enää mistään?

  VastaaPoista
 6. Ei valitettavasti ole enäämyynnissä edes Novitan sivuilla. Erikoislanka -liikkeissä voi olla myynnissä jotain heijastavaa lankaa.

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)