24. huhtikuuta 2007

Formula

VALMIS! Ei kai siitä sitten muuta, paitsi että aloittelijoille voisin sanoa että kannattaa lankaa kiertää useammin kuin joka viides silmä toistensa ympäri.. huomaa kuvasta että alussa tein niin ja lopussa kiersin useammin..äiti ehdotti näin tehtäväksi; Kyllä ÄiDiT on sitten viisaita! =D Huomenna on äitienpäivä, muistakaa SE!

Neulon nyt viiden silmukan ryhmissä kun aiemmassa neuleessa neuloin neljän silmukan ryhmissä, mutta sitähän ei enää ole olemassakaan:)
Kyllä kirjoneuleen teko on sitten vaikeaa, vieläkin krymppää vaikka tuntuu että tein todella löysää, mutta kyllä se venuu(koitin); vaikka näyttääkin suppean puoleiselta.


Uusi idea! Tuli mieleen että mitä koirat tekee...tai ainakin se yksi tuttu... fiuuuuuh! pyyhältää ohitse... Formulasta se ruutulippu sitten alkoi "kummitella" mielen sopukoissa ja inspis kutitteli sormen päitä ja eikun puikot viuhumaan :)

Hieman piti tuossa purkaa, kun ystävällisesti koira tuli hoitoon ja sovitin neulomusta hänen päällensä niin huomasin että se onpi aivan liian tiukka=( ja neiti on tästä pienimmästä päästä sitten.. Joten aloitan nyt neuleen kokonaan alusta. Pitäkää peukut korkeella! :)

Muokattu 12.05.2007

6 kommenttia:

 1. meidän vauhtihirmulleko?? kerro??!! suutun jollei oo! ;) heh. ei vaiskaan. mutta hieno idea! Ja hieno näyttää tulevan! :)

  VastaaPoista
 2. Ehkä jos mahtuu päälle;) Sisä ympärys on 37cm venytettynä..

  VastaaPoista
 3. Pakko mahtua!! :D

  VastaaPoista
 4. Pakko sanoa, että tää uus versio näyttää entistäkin hienommalta! :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)