3. huhtikuuta 2007

Puikoilla

Aloitin jälleen uuden paidan neulomisen. Puhtaasti villalangasta, siksi kun tänään muistin että vaikka lämmin välillä onkin ei vielä ole kesä. Taivaalta satoi alas ensin rakeita ja sitten isoja lumihiutaleita. Kaikki suli kyllä pois, mutta vilunväristykset jäivät.
Mistä se ajatus lähti sitten: Novitan idea -lehdestä tietenkin! =D
Puikoilla nro3,5 on tällä hetkellä oranssin väristä 7 veljestä lankaa. Sitä käytän vain mausteena, paidan pääväriksi ajattelin farkun sinistä..toivottavasti kaupasta löytyy. Tai sitten vihreätä tai liilaa, en osaa päättää, sen näkee sitten kaupasta kun astun ulos; mihin olen villiintynyt.
Tässä Novitan mallissa neule on 3/4 hihainen ja joustinneuleinen kaarroke pääntie sekä keskellä edessä nurin/oikein pystyraidoitus sileän neuleen keskellä.

Haluaisin jostain löytää ohjeen neuletakkiin, boleron tapaiseen ehkä tai sitten lanteille asti.. Kerran tein hokkuspokkus -neuleen ja se ei oikein onnistunut, lopputulos on liian venahtava..neuloin sen nallesta. Voisi koittaa sitäkin uudestaan ja ehkä jollain pitsi kuviolla höystettynä.. En tiedä, paljon suunnitelmia ja ideoita, vähän ohjeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)