29. toukokuuta 2007

Sormet koukussa

Alkaa peukalo jo puutua jonkin verran, kun ei ole pitkään aikaan virkannut, vaikka nyt olen toista viikkoa sillä huidellut, siis koukulla=) Yksi huono puoli näissä hommissa tuppaa olemaan juuri se kun paikat kipeytyy neuloessa yleensä hartiat ja sitten sitä vaan tahdon voimalla jatkaa eikä pidä vapaa päivää neulomisesta ja sitten olet kohta umpisolmussa....SiTTeN et voi enää neuloa! Kamalaa!!!! Pois sellainen mielikuva...hyi! Pois pois..

4 kommenttia:

 1. Kysyit sen lilan esikon nimeä. En tiedä sitä minäkään.

  VastaaPoista
 2. ei ole vaivaa siitä kultapiiskusta. ehdittiin vaan hieman sumuttaa rikkamyrkyllä, mutta varmaan jää vielä jotain juurrakoita jäljelle. kerrot vain miten tulee toimia. kiva että käyt blogissani

  VastaaPoista
 3. tarkoitin sitä että voin laittaa tulemaan postin kautta sitä ... tai varmaan se leviää tuulenkin mukana :D meillä on sitä koko piha täynnä, vaikka lampaat söis *nauraa* muutenkin tuo piha on ihan vaiheessa... edellinen omistaja on antanut tuon villiintyä ja sen kyllä huomaa!

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän miltä sinusta tuntuu. Been there done that myself. Toivon mukaan ei neulontakäsi tule nyt niin kipeäksi kuin se kerran tuli...se nimittäin tuli niin kipeäksi, että piti ottaa kipulääke, että se rauhoittui.

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)