27. toukokuuta 2007

Virkattu kassi nro 2

Kassi on nyt näin valmis, nyt siten vain ostamaan niitä renkaita joita en ole vielä edelliseenkään saanut hankittua! Pitkät reunat viimeisteltiin virkaten, joka kavensi ja näin saatiin aikaan rypytys ja kassin muoto alkoi seljetä. Sekä puolipylväitä 4kerrosta jotka pyöräytetään renkaan ympäri ja neulotaan kiinni. Lankaa meni sitten joku 105g ihme että niin vähän.
Kassiin tehdään nyt sitten niitä kavennuksia. Lankaa tähän kuluu varmaan ainakin 150g ehkä jopa 200g. Nyt on jo mennyt 100g.


Niin tämä kassi on nyt vaiheessa jossa ei enää lisätä vaan neulotaan jo olemassa oleviin silmiin 23 kerrosta lisää ja minulla on jäljellä tässä about 11kerrosta ja sitten taas kavennetaan.

Aloitin sitten uuden kassin ja nyt saatte katsoa kuviakin! Otin kahdesta farkun sinisestä Novitan Bambu kerästä lankaa jotta sain siitä saman paksuista kuin Cocoksesta. Onkohan se muuten farkun sinistä joku Novitalta voisi kertoa?? Puikkona käytän numeroa 4,5. Laiska kun on eikä viitsi ostaa miljoonaa eri kokoista puikkoa, mutta käsialani ei onneksi ole kovin tiukkaa ja hankalaa se olisikin kahdella langalla virkata...
Kuvassa on menossa ensimmäiset lisäykset. Kassin ohjehan löytyy Stich´n bitch`Koukussa -kirjasta ensikertalaisille tiedoksi=o)

Muokattu 02.06.2007

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa farkun siniseltä, kauniin värinen kassi tulossa :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kassi! Ja minähän sanoin että olet koukussa ennen kuin ehdit sanoa kissa. Ja siltä nyt näyttää, että olet koukussa. Anna mennä vaan.

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)