16. marraskuuta 2007

Voi ei..
Joskus pitäis osata lopettaa ajoissa. Tein polttopuita ulkona ja ajattelin että vähän aikaan viellä vaikka nälkä puristi mahaa kokoon. No sitten iso koivu pölli lipesi ja töks! pomppas suoraan sormilta: nimetön ja pikkusormi, kuin trampoliinilta konsanaan.. Ensiks ei mitään, kaikki toimii menee koukkuun ja suoraks. Kauhasin lunta ensi hätiin maasta ja pidin käden nyrkissä. Päätin lopettaa tältä päivältä siihen. No sitten tajusin kurkistaa käden toiselle puolen siis kämmenselkään ja kappas vaan, pikkurillin joku nikamakohta oli pattiintunut ja liikuttaessa nyt kauhea kipu. Ei tässä muuten mitään, kun työtkin alkaa vasta viikon päästä, mutta kun olisi vielä paljon lahjoja väkertämättä ja tiedän etten arkisin paljon enää kotona jaksa mitään. Kynä, sakset, virkkuukoukku eikä edes vispilä pysy nyt kunnolla kädessä. =( Syön Nallun lahjoittamaa suklaata surkeaan olooni. Kuvat kuvaavat normaalia ja epänormaalia sormea. Huonot kuvat koska en osaa ottaa vasemmalla kädellä oikein mitään.

6 kommenttia:

 1. Auts ! Varmasti sattui kipeästi.
  Koita olla rauhassa enempiä rasittamatta sitä kättä, niin varmaan paranee nopeammin, toivottavasti ?

  VastaaPoista
 2. En kuvitellut että teet kaikki.. mutta ilmoitusluontoisena ettet ainakaan pipareita tee :) Oon myös joulutortut tehnyt. Laitoin ne pakkaseen..

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  nallu: Ihme ja kumma kyllä turvotus on alkanut jo laskemaan, väri on kyllä vielä sininen. :)
  susanna: hyvä, hyvä=)

  VastaaPoista
 4. Voihan kääks! Kyllä se käsi siitä paranee, uskon niin! Tsemppiä vaan kovasti!

  VastaaPoista
 5. Moi!

  Huiviohje on täällä:
  www.interweave.com/knit/interweave_knits/web_projects/Flower_Basket_Shawl.pdf

  ilu

  VastaaPoista
 6. no höh.
  laita mulle s.postia, niin hommaan sulle sen ohjeen, olen tallentanut sen koneelleni ilmaisohjeena, ei varmaan ole mitään ongelmaa sen antamisessa.

  ilu at handu piste fi

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)