26. helmikuuta 2008

Kreoli

Olen tässä pyöritellyt ideaa virkatuista korvakoruista aiemminkin, hylkäsin aiemmat tekeleeni ja tein tällaisia. En vain koskaan ole omistanut yhtään ainutta paria kreoli-korvakoruja(onko oikee nimitys???) niin en osaa nyt oikein kuvitella, että mihin päin mennä seuraavaksi. Esittelen tässä nyt näitä ideoita, mukavaa olis tietää mitä mieltä ootte?
Muoks muoks: Mistäs tämmöinen innostus; on tullut katsottua Nelosella pyörivää Zorro ja ruusu sarjaa, siellähän noita riiputtimia on jos jonkinlaisia. :)


Ostin myös uudet parit puikkoja, bambut pääsee testaukseen piakkoin. Tilasin samalla myös sukkapuikot voin tehdä sukkaparia saman aikaisesti tai vaikka ihan erilaisia niin ei ehdi kyllästymään välissä=)

3 kommenttia:

 1. Kiva idea virkata korvikset. Ajattelin heti, että "helmaan" voisi ripustaa kolme pientä helmeä, niin kuin sinulla kolmannessa kuvassa. Tai virkatessa voisi käyttää pieniä helmiä reunoissa.

  VastaaPoista
 2. Mäkin pidän tuota kolmatta kuvaa parhaana. Ajattelin laittaa niitä helmiä enemmänkin kuin sen kolme, ehkä kolme jokaiseen..tai jotain:)
  Luulin et olen eka ideoineni, mut enpä ollutkaan..

  VastaaPoista
 3. Kauniit korut!

  Sivupohjani olen tehnyt ihan itse, ihana kuulla että piristi niin kovin :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)