27. helmikuuta 2008

Suunnitelmia

Sandberg: Yoko musta


Sandberg: Hanako oranssi


Borås: Moment art 8903

Olen tässä kuumeisesti miettinyt talon sisäseinien maalien värejä ja tapetointeja. Tapettia tulee olohuoneeseen yhdelle seinälle sekä makuuhuoneeseen elävöittämään tilaa. Yllä olevia olen suunnitellut olohuoneeseen. Seinien maalipinta määräytyy sitten tapetin mukaan.Makuuhuoneeseen kävisi myös tuo Yoko, mutta miekkonen ilmoitti heti ettei ole hänen suosikkejaan, kuten ei myöskään Hanako! :/ Mutta kyllähän ennenkin on miesten päät saatu käännytettyä ;) Alhaalla oleva Linné 3309 sai huomioni oitis, sopisi juuri makuuhuoneeseen rajattuna. Liian isona pinta-alana tämä tapetti saattaa muuttua häiritseväksi tekijäksi tuon kukan taustakuvion takia. Siitä pääsinkin ideaan jossa ajattelin että jos maalaisi tai maalauttaisi seinään tuollaisen kukan kuvan... No tämä on nyt vain tätä suunnittelua ja pähkäilyä. MIekkonen sanoo että sä päätät...kuitenkin hällä tuntuu olevan se viimeinen sana, jolloin mun kaikki mausteiset itämais -tyyliset makuuhuone suunnitelmat saa lentää romukoppaan. =)

Borås: Linné 3309

2 kommenttia:

  1. Heippa täältä notkotieltä :)
    Minusta tuo moment art oli aivan ihana tapetti, sopisi varmaan mainiosti olohuoneeseen yhdelle seinälle. Mutta sinulla on vielä aikaa miettiä :)

    VastaaPoista
  2. Moment Art tulee olohuoneeseen. Päästiin miekkosen kanssa yhteisymmärrykseen. Kuten myös siitä, että tuo Yoko tulee makuuhuoneeseen=)

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)