15. toukokuuta 2008

Herätys!

..täh! Mtä...missä mä oon.. Zzzz zzz zz..
Aha. Muija vaan vetää sikeitä täällä kun toukokuu on jo puolivälissä.
Kyllä vaan jaksaa väsyttää. =( Nukkuisin mielelläni aamuisin pidempään, mutta pahnahinen kun pitää töihin vääntäytyä ja sitten kun tulee kotiin illan on kuin pöllähtänyt ja menee nukkumaan suht ajoissa. Olen kierteessä, miten tästä pääsee eroon?


Tiedän ,tiedän liikunta voi auttaa no sitähän teen kun poljen töihin, aamukirpeys ei edes pysty mua herättämään. No se siitä.
----------------------------------------------------------------------------------
Talossa on kaksi väliseinää pystyssä, villotettuina ja kiinni lyötyinä, niissä myös sähköt. Sain auttaa siinä miekkosta :) kuorin johtoja.

Kuvassa onpi meidän piha viime elokuulta, tarpeettomat puut kaadettu ja tuossa nurmikentällä nykyään nököttää se meidän talo =)
Talon takana meillä on marjapensaita 3punaista viinimarjaa ja joku 20kpl mustaa, kriikunoita. Tien vieressä talon oikeassa päädyssä 3 omenapuuta. Semmoisia..

2 kommenttia:

  1. Sama vika täällä, voisin nukkua nukkumasta päästyäkin. Vähän niinkuin karhu talviunilla :)
    Kohtahan teillä on uusi nurmi uuden talon ympärillä, vaikka nyt ei varmaan siltä tunnu sen rakentamisen keskellä.

    VastaaPoista
  2. No ei todellakaan tunnu siltä, mietin juuri viime viikonloppuna että tarvitaanko tuota reikää aidassa vielä vai joko sen voi täyttää uusilla taimilla, mut ei voi ei. PUhallusvilla tullee vielä.. =(
    On niin paljon hiekkaa jokapuolla ja isoa kivimurskaa että ihan hirvittää ajatus sen lapioimisesta ruohon tieltä.. Ehkä vasta ensi vuonna saan päärynäpuuni kaadetun omenapuun tilalle=/

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)