30. toukokuuta 2008

Onni on ihana neule!

Sain siis männä viikolla Austenin valmiiksi ja ilman kuvia ei pitkälle pötkitty. Mutta nyt! Olen iloinen että saan jakaa tämän koko maailman kanssa:D


Tekisi mieli käydä vetämässä tuosta kuvasta neuletakkia vähän alemmas, on kummallisesti noussut puoliväliin rintaa.. Mihis katselee, kovin on miettiväisen näköinen tyyppi. :)

Känkkäränkkä naama :) neuletta voi pitää myös ylin nappi kiinni, muut auki päällä näin!Selkä kuvasta näkyy hyvin neuleen pintakuvio. Voinko enempää mainostaa olevani aivan sika tyytyväinen ja onnellinen tästä aivan ihanasta neuletakista!!!!! Just hyvä kesä aamuisin kun polkasee töihin niin vetäisee vain tämän topin päälle, on kevyt kantaa takasin kotiin kassissa.

Tässä vielä faktat:

Lanka: Schoppel Wolle, On touch 100% Superwash merino extrafine

Puikot: Ruusupuu 3,5

Langan kulutus: 300g

Herätykseni sain katsellessani VHSältä Ylpeys ja ennakkoluulo -sarjaa, Jane Austenin kirjaan perustuva siis. Ihanat empire mekot ja pikku pikku neuletakit saivat jälleen kerran pääni sekaisin :D Haaveillut olen aina, mutta nyt sain sellaisen pistoksen! yhtäkkiä oli lankaa puikolla ja "tiktiktiki" puikot vaan viuhu ilmassa. En tehnyt koepalaa että millä neuloksella lähden vaan suoraan tein tuota kuviota. Tosin tuo kuvio puoli on periaatteessa se nurjapuoli, mutta en ala siitä nyt hiuksia halkomaan.

Ei tämän neuleen kanssa elämä helppoa ollut; vaikka malli on oma niin hihansuiden kavennuksissa hain apua Modasta. Katselin että mitäs yleensä nappilistaan on neulottu..jaa vai että helmineuletta tai joustinta, ei en halua. Kiitos vaan. Sileällä sitten lähdettiin ja ihan hyvä tuli.

Kauluksen kiinnitin kaksi kertaa kun ensimmäinen tulos ei miellyttänyt silmää, meni jotenkin rullalle. Käänsin hieman ulkoreunaa sisälle ja neuloin nurjalle kiinni ja eipäs enää pyörtyile! =)

Napit hankin joskus keväällä Rauma reissulta Nappi ja nauha -liikkeestä.

Vielä vähän hehkutusta:

"Happy happy Joy Joy Happy happy Joy!" by Ren and Stimpy

7 kommenttia:

 1. Kaunis malli !
  Ja just sopivan kokoinen kesää ajatellen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, olen itse samaa mieltä=)
  Voispa aina olla yhtä tyytyväinen aikaansaannoksiinsa.

  VastaaPoista
 3. Hieno neule! ..ja tuo liila pukee sua todella hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, no paree oiskin pukea kun se on lempivärini =)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana! Aivan älyttömän hieno :D
  Tossa vois tanssia kyllä Renin ja Stimpyn tahtiin silkasta onnesta ;D

  VastaaPoista
 6. Jatta:
  Kiitos paljon =) hienoa saada palautetta sellaiselta jota itse ihannoi.
  Tein tuon S-koossa, oisi saanut tehdä vielä pienemmän; sillä lanka venuu käytössä.

  VastaaPoista
 7. Huo,asin että, eri paidoilla neule sopii eri lailla päällä, tai no sehän on selvä!, mut niinkun voi olla kaikki napit auki tai sit alin nappi kiinni ja muut auki, kaulus pysyy silti ihan suorassa.
  Laitanpa tästä ohjetta viikonloppuna- kirjoitan sen siis puhtaaksi =)
  Ettei kukaan pääse syyttämään plagioinnista.

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)