14. toukokuuta 2009

Häivähdys vihreää

Kuukausi on mennyt niin että hurahti ohi vaan, molskis ja Terve vain pitkästä aikaa! Tuli ihan ajattelematta tuollainen blogitauko, höh! Vähän on taukoiltu tuon tuvankin laittamisessa, kun ihmiselle on nuita kaikenlaisia vaivoja suotu kestääkseen, mutta nyt taas jaksaa kun on vähän lepuutellut. :)

Kamera ei hoksaa miten vihreä väri pitäisi muistiin tallentaa, mutta näkyyhän tässä nyt edes häivähdys oikeasta sävystä. Tuo on kuva työhuoneesta, odottaa enää vain kalustamistaan eli lattia on paikoillaan sekä listat ja ovikin jo! Viikonloppuna käytiin K-Raudasta hakemassa viimeinen maalipönttö liilaa elokuvahuoneeseen ja seinät on jo kertaalleen maalattu.


Ostin jokin aika sitten poistomyynnistä pinkkiä Malibua ja virkkasin siitä kesäkassin. Aloitin langan lopuista tekemään verkkokassia ja sitten se lanka meni loppumaan :( eikä sitä löytynyt enää kaupoista :( mut onneksi kävin katsomassa Novita Klubin sivuilta niin sain tilattua sitä ja jotain muutakin tuli ostoskärryyn pakattua, niistä sitten myöhemmin.
Mulle on tullut tota Interweave Knitsiä 4lehteä, mut nyt se onneksi loppui. Hienoja neuleita joo-o mut todella vaikea alkaa kääntää niitä ohjeita itselle niin että jotain tulis tehtyäkin, mutta katsotaan..


Tässä vielä kuva ale paidoista, joista jotain olis tulossa jahka saan itseäni niskasta kiinni."Näihin kuviin, näihin tunnelmiin."
V. Liukkonen


1 kommentti:

  1. Ihana pupupaita ja kassin väri on oikein herkullisen värinen;)

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)