28. toukokuuta 2009

Sauna ♥

Saunan Royal -lauteet saapuivat Lapin lauteesta pari viikkoa sitten.

Käsittelin osaset suositusten mukaan elikkä 100%:lla parafiiniöljyllä. Näihin kuusilauteisiin se toi sellaisen vienon keltaisuuden. En malta odottaa että tuonne löylyihin pääsee!

Kiuas on Harvia Legend 150. Tuossa on "pikku" homma kun kuusi laatikollista kiviä latoo sisään, eikä vain lado vaan pitää ne asetella että tulevat suht tiiviisti.. auts. :)

Vihdoin ja viimein otin tästä vihreästä huoneesta suht kunnollisen kuvan, missä tuo värikin näkyy ja lattia on, listat, katto ja ovi=)

Miehen rojekti = elokuvahuone.

Tummaa piti seinälle laittaa ja minä niin pidän liilasta niin sitä sitten sinne telattiin kolme maalikerrosta Tikkurilan Harmonylla (täyshimmeä). Kaikki muut seinät meillä onkin maalattu sitten Tikkurilan Jokerilla.


Lopuksi hieman kuvia kodinhoitohuoneesta, myös nämä kalusteet on Ikeasta.

Taso, itse vahattu. Välitila materiaali samaa Parador Wine&Fruits -laminaattia kuin keittiössäkin. Seinä maalattu Jokerilla vaalean harmaaksi.
Ensin ajattelin että haluan kodinhoitohuoneeseen jotain vihreää, mutta sitten se jäi jotenkin pois ja ajattelin sittenkin pitkällä tähtäimellä, että saahan sitä vihreää sinne kankailla jos haluaa.

Mitäs muuta.. Niin ja ei, meille ei tullut sinisiä kaapin ovia, jos siellä ruudun toisella puolella on lisää erehtyväisiä :) Näissä ovissa on sellaiset suojakalvot ja alta paljastuu korkeakiiltoiset valkoiset kaapin ovet.
Vetimet molempiin keittiöihin: strecket 19cm IKEA (huomasin juuri että tätä kokoa ei enää sieltä saa..toivottavasti ollaan ostettu oikea määrä vetimiä! O-o )

4 kommenttia:

 1. Kehveli ku näyttää komialta. :)

  VastaaPoista
 2. eikö sitä pian pääsis löylytteleen : )Siellä voi vaikka yönsä viettää !!!!

  VastaaPoista
 3. Täällä on yhtä hiljaista kun huopatossutehtaalla ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia. Kyllä on jo tullut löylyteltyä. :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)