24. lokakuuta 2009

Banoffee

Teinpä pikaisen lauantai-illan tortun.
Aloitin valmistamisen eilen keittämällä 3 tuntia kondensoitu maito -tölkkiä vesihauteessa. Siitä aikaan sain pehmeää toffeeta.
Tortussa on keksipohjan päällä banaanin viipaleita, toffeeta ja lopuksi luomukerma vaahtoa sekä sydän nonparellejä.

Hyvä torttu ei ällön makeaa vaan juuri sopivaa.

2 kommenttia:

  1. Mulla ainakin vesi kirahti kielelle! t:Hanna =o)

    VastaaPoista
  2. Miksei ole vielä keksitty sähköpostia, josta voisi lähettää kakun palasia :))))
    Nyt on pakko mennä laittamaan Bikille ruokaa, panokset kovenevat kovaa vauhtia ;)

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)