9. elokuuta 2010

Lemmikki


Perheeseemme on saapunut valloittava, puhelias kehruukone = kissa. 

Työpäivän jälkeen ei paljon tarvitse miettiä mitä tehdä, kun kotona odottaa energinen pakkaus valmiina vaikka mihin. Leluhiiri vain esiin ja heitto niin kissa liukuu lattiaa pitkin lelun perässä.

Varpaiden vaaniminen tuntuu olevan hänestä hauskempaa, kuin meistä. Pieni huomautus riittää ja kissa löytää uuden kohteen kuten television takana olevat johdot. Ehkä ne varpaat pientä raapimista ja pureskelua kestää sittenkin.

Tietokoneen näppäimistön äänet ovat myöskin hyvin kiehtovia, kuten myös näytöllä liikkuva "hiiri" jota vasten on mukava hyppiä.

Nukahtamiseen valitaan ainakin vielä emännän tai isännän kylki/syli, missä kummallisimmissa asennoissa vain on mahdollista nukkua.
Tänään hän naukui niin kauan että laitoin koneen pois sylistäni ja sitten tuijotti minua suoraan silmiin kainosti. Ojensin käteni ja silitin hellästi päätä, kehrääminen alkoi ja silmät menivät kiinni. Pehmensin kosketusta joka kerta enemmän ja lopulta lopetin, kissa nukkui. Mietin, että mitä minä nyt teen, käsi jumissa kissan alla!?
Otin tirsat. :)

Shhh...


4 kommenttia:

 1. Onnittelut söpöstä perheenjäsenestä!
  Varmasti pyöräsi kulkee entistä nopeammin kotiin.Kun tulet meitä vastaan, ei näy kuin vilahdus, ja moi kuuluu vasta paljon,paljon, myöhemmin.

  VastaaPoista
 2. Tosi söpö kuva.

  VastaaPoista
 3. Siinä Minttu pieni suurine silmineen ihmettelee maailman menoa. Pian tavataan ja rapsutellaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Ehkäpä siinä Anja käy juuri noin, tällä hetkellä on muutenkin kiire kotiin, kun olen dieetillä ja vesi pukkaa elimistöstä aina vaan ulos ja ulos :D

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)