22. joulukuuta 2011

Bäääääääää!!!


Ajattelin etten enää blogia päivittelisi ennen aattoa, mutta täytyy Late esitellä! Lammas valmistui juuri, lopultakin sain viimeisen jalan ja silmät kiinnitettyä.
Novitan Talvi 2011 lehteä kun selasin sen saapuessa, heti ihastuin tähän hullunkuriseen otukseen. Vaan jäipä hän kesken vaikka oli mukava virkata pitkästä aikaa ja helppoa, suosittelen!


Ohje: Novita Talvi 2011
Lanka: Novita Softy ja Nalle
Puikko: 3,5

5 kommenttia:

 1. Aika veijarin näköinen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana lammas. :D

  Onko tuossa keskellä ruutua tarkoituksella tuollainen läpikuultava kuva, jonka yli blogiteksti liukuu? Kuvat peittävät kyllä tuon haamukuvan, mutta tekstin kohdalla kuva näkyy taustalla. On nimittäin suhteellisen ikävä lukea, kun tekstin näkee selkeästi vain ruudun yläreunasta tai alareunasta. :( Vastaavaan olen törmännyt jossain muussakin blogissa.
  En tiedä onko tää jotenkin sivupohjasta johtuvaa vai eri selaimesta johtuvaa (käytän firefoxia). Ihan sillä kysyn, että välttämättähän tuo ei ole tarkoituksellista eikä sinulla itselläsi näy. :)

  VastaaPoista
 3. mini-minna:
  Kiitos. Olenkin miettinyt että näkyyköhän tuo sivupohjan virheellisyys vain minulla.Kiitos että laitoit palautetta niin tiedän nyt tehdä asialle jotain :)
  Todella harmittavaa tosiaan lukea, täytyy kysyä sivupohjan tekijältä jos heillä on koodit muuttuneet tai jotain vastaavaa.

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)