8. marraskuuta 2013

Percy Shawl


Muoks. Lisäsin tämän alkuun koska aurinko päätti tulla esiin!! :D
Eli nyt tulee ne harmaat kuvat:


Ensimmäinen pitsihuivi multa pitkään aikaan. Olen tyytyväinen että tää on vihdoin valmis. Virheitä matkaani mahtui; he jotka itse ovat tämän huivin tehneet huomaavat ne varmasti helposti, mutta päätin etten pura. Huivi ei ole kovin iso, enemmän kaula- kuin hartiahuivi.
En olisi tästä urakasta selvinnyt ilman "auttavia aivoja" Facebookissa. Huivin ohje oli englanniksi, onneksi siinä kuitenkin oli kaaviot. :) 
Tämä pääsee viikon päästä käyttöön pikkujouluissa. Aurinko haluaa tänään leikkiä kuurupiiloa ja sen takia kirkas ruohon vihreä näyttää hyvinkin harmaalta.


Ohje: Ravelry Percy Shawl by Sanne K.
Lanka: Genziana classic 100% wool Merino nro.038 (ruohon vihreä)
Puikot: Aloituksessa Ruusupuiset sukkapuikot 3,5 mm ja Bambu 3mm/80cm kaapelilla
Kulutus: 142 grammaa

Ihastuin tähän Italialaiseen Genzianan lankaan. Sitä oli helppo neuloa, kierteet ei erottuneet toisistaan ja se soljui mukavasti puikoilla. Varmasti neulon siitä vielä jotain. :)

11 kommenttia:

 1. Täytyy kokeilla tuota lankaa. Todella sopiva kiva väri tuo vihreä, raikas mutta hillitty :) malli ja työ on UPEA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Lanka todellakin on ihanan pehmeää eikä kutita yhtään.

   Poista
 2. Siinä sitä on ollut tekeminen :o Aivan mielettömän kaunis! Ja näin vihreää rakastavana myös värikin on aivan täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minäkin ihastuin tuohon reikäisyyteen ja silti samalla selkeyteen. :)

   Poista
 3. Vau! Tällaisen kelpuuttaisin itsellenikin, mustana tai valkoisena :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti! Itse alotin tän huivin ja sormi meni suuhun heti kun piti alkaa nurjallakin puolella tekemään kuviota. Päätin purkaa koko hökötyksen kun silmukkamäärät meni niin oudoks ja ei osunut ohjeen kanssa mitenkään yhteen :) Ehkä sit joskus kokeilen uusiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No juurikin siinä tein virheeni kun sen kuvio siirtyi sinne nurjalle niin jotenkin en tajunnut sitä ohjeista vaan koko ajan neuloin nurjalla nurin ;) B osio näkyy siis hieman venyneenä kuviokertana, mutta ei mennyt homma kovinkaan sekaisin. :) Teen sitten seuraavan Percyni oikein! Nypytkin jätin suosiolla tekemättä.

   Poista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)