4. joulukuuta 2013

Blogi

Tässä aika kauan mietiskellyt että miksi en tajunnut tuohon blogini nimeen laittaa sitä yhtä kirjainta siihen väliin!? Nyt päätin että on aika se tehdä ja siinä se nyt komeilee :) Osoite pysyy samana, mutta nimi on nyt parempi ja toivottavasti ei aiheuta enää niin paljon sekaannuksia.. (risu palautteet on siis kuultu, ruusuja odotellessa).


Jottei menis ihan teksti postaukseksi niin tässä viime kesän tuunaus projekti joka on ihan jäänyt näyttämättä. Elikkä jonkun elikon sarvet, hirven ehkäpä..en tiedä oikeasti. Nämä löytyivät vintiltämme, kun talomme ostimme siis sen vanhan talon, mikä on jo purettu. Kauan sanoin että nuo ei meille tuu ellei niitä maalata ensin ja miekkonen tietty väitti vastaan, tölli kun purettiin ne vietiin vanhaan talliin..siellä ne on sitten olleet hiirien puruleluna...yöök. Sitten mä sain tahtoni periksi, kun hiiret ensin vähän auttoi mua ;) 
Samalla kun maalattiin taloa, mies suti valkoisella talomaalilla myös sarvet ja sitten kiinnitettiin ne tuohon terassin seinälle. Kesäisin niistä roikkuu sellaiset Partyliten lyhdyt. Jouluvalot vois viritellä myös noihin sarviin.


Pahoittelen kehnoa kuvaa, mutta siitä nyt näkee ne sarvet, ei tarvitse muuta katsella. Isin tekemä säilytyspenkki myös kuvassa. :)


4 kommenttia:

 1. Hirvaan sarvilta nuo minusta näyttää eli uros poron. Komeat vieläpä. ;)

  VastaaPoista
 2. Poron sarvet =). Mieheltä muuten kiitos, koska tämän nähtyäni voisin huolia sarvet meillekin seinään. Tähän asti olen kieltänyt ;). Tuollan lyhtytelineenä voisin niitä katsellakin... Tosin meillä ne sitten olisi hirvensarvet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! ..ja jotenkin ne ei enää näytä siltä mitä ovat.. ;)

   Poista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)