21. joulukuuta 2013

Eteisen muodonmuutos

Eteinen on joka kodissa paikka jonka vieraat ensimmäisenä näkevät. Sen pitää olla käytännöllinen, perheen jäsenien tarpeita vastaava (jos on koiria/lapsia = kuraa). Alanko kuulostamaan sisustuslehdeltä? Sitä tämä ei todellakaan ole!
Takit on hyvä vieraidenkin saada helposti roikkumaan jotta poistuminen tapahtuisi suhteellisen ripeästi ;D vitsivitsi. Siivous eteisessä on kesken joten näytän nyt vain osan siitä.


Ennen meillä oli sellainen "rypäs"koukku, takit roikkuivat kimpassa keskellä seinää..ei hyvä..ai miksei? Koska halutessani sen koukun luulin, että sen voi kiinnittää seinän vasempaan sivuun. Väliin joku avainkaappi ja sitten oikealle peili, mutta eiii..eii se käynyt päinsä, kun takana ei ollut puuta mihin sen voisi kiinnittää joten koukku kiinnitettiin keskelle seinää melko ylöskin vielä ja peili oikealle sen viereen..Se oli todella tyhmän näköinen! (ei mul mittää traumoi ole tai muuta..) Kuvassa vanhat reiät peileistä sun muista härpättimistä ja nehän nyt pitää saada jotenkin piiloon ja kittaus/maalaus puuhiin ei alettu.Onpas nättiä lautaa..ladonseinän väristä suoraan maalaismaisemasta..Tätä kiinnitettiin seinään naulapyssyllä ja sikaflexillä. Hyvin pysyy.


Ostettiin rautakaupasta käsittelemätöntä mäntylautahyllyä. Ajettiin koristeet reunaan jollain koneella jyrsijä se taisi olla. Käsittelin pinnan kahteen kertaan sutimalla pintaan valkoista saunavahaa. Ostimme kannakkeet ja koukut ja näin teimme ihan itse naulakon hattuhyllyllä.


Kiinnitysruuvit ovat hienosti piilossa koukkujen alla. On se mun miekkonen fiksu!!!


Täynnä..ainakin melkein. Eikä kenkälusikan tarvii enää maata lattialla. Vielä tarvitaan ehkä joku kenkä teline..
Vastapäätä naulakkoa on säilytyspenkki jonka päällä aina ennen pipot ja hanskat lainehti. Ai pysyykö ne kaikki tuolla hattuhyllyllä? En usko.

                                                    

Ei ihan samalta näytä kuin tämä eteinen, mutta siitä se ajatus sitten lähti. :)

6 kommenttia:

 1. Toihan on parempi, kuin esimerkki kuva.
  Hienon näköstä seinälautaa ja noista koukuista ja kannakkeista tykkää kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Koukkuja kannakkeita silmäiltiinkin aika kauan että hyvät löytyi.

   Poista
 2. Kivan näköistä! Mulla on hattuhyllyllä vielä erikseen korit mun ja miehen asusteille, niin löytyy omat nopeasti ja ne on sinne aina helppo käytön jälkeen viskata, sen sijaan että jäävät lainehtimaan pitkin eteistä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on eteisessä myös vaatekaappi, jossa on korit sadoille pipoille, hanskoille ja kaulaliinoille. Annoin toiveen myös avomiehelleni että jospa tässä hattuhyllyllä vain ne yhdet parit ;)

   Poista
 3. Tosi hyvännäköinen tuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mies odottaa kuumeisesti kommentteja.

   Poista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)