18. elokuuta 2015

Offset wraplan


Neuloin vauvannutun Ravelrystä löytämälläni ohjeella, tosin ohjeessa oli kaikennäköisiä epäselvyyksiä tietysti koska englanninkielinen oli. Kaikenmaailman kirjainlyhennyksiä ei oltu kerrottu. Itse piti päätellä mitä ne tarkoittavat. Lopuksi hylkäsin koko ohjeen ja katsoin vain mittoja. Käytin jälleen Adriafilin Genziana lankaa, kun on se vaan niin ihanaa ja pehmoista. :)
Nappien väriä en osannut päättää, niinpä laitoin kaikkia sekaisin. Piti laittaa joku kangaskuva neuleeseen kuten ohjeessa, mutta värikkäät napit saavat nyt riittää.


Ohje: Raveltämö Offset wraplan 3-6kk
Lanka: Adriafill genziana tumma turkoosi 62g
Puikot: 3,5mm


Eilen leivoin gluteenittomia korvapuusteja, jauhojen loppumisen vuoksi käytin vähän myös kaurajauhoja ja sanoisinko että näistä tuli pehmeämpiä kuin pelkästä gluteenittomasta jauhoseoksesta tehdyistä. Vielä tänäänkin pussissa pöydällä olevat eivät ole niin kuivia kuin pelkäsin, ehkäpä voillakin on osuutta asiaan. :) Pullat leivottu TÄLLÄ ohjeella.

7 kommenttia:

 1. Heips! Blogissani on sinulle haaste :) http://nappikuja6.blogspot.fi/2015/08/blogini-tarina.html

  VastaaPoista
 2. Ihana villapaita, napit on kuin piste i:n päälle.

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja ihanat värit! Olen itse neulonut tällä ohjeella kaksi paitaa ja tykkään niistä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Minä vaan en ymmärtänyt sitä Mistake rib -juttua ollenkaan ja neuloin pelkkää 1o, 1n joustinta nuo reunat.

   Poista
 4. Haluaisin haastaa sinut mukaan Liebster Award haasteeseen, jonka tarkoituksena on lisätä lukijoita muiden haasteeseen osallistuvien välityksellä. Lisätietoja löydät blogipostauksestani http://50shadesofwool.blogspot.com/2015/08/liebster-award-haaste.html
  Ystävällisin terveisin Pia Kavén aka Zophie, 50 Shades of Wool -blogista.

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)