24. heinäkuuta 2008

Kiireettömyys

Ihanaa vain olla ja antaa auringon paistaa.

Aloin lukemaan kirjaa, yleensä luen niitä silloin kun on aikaa. Enempi syksyllä ja talvella, mutta nyt aukeni tilaisuus niin valitsin sitten Carol Shieldsin Sattumankaupan. Löysin tämän Prisman alelaarista muutama viikko sitten, 576sivua hintaan 3,50. Ei paha.

Ennen kävin paljonkin kirjastossa lainaamassa, nykyään ostan ja enemmän juuri pokkareita. Niitä on helpompi myydä eteenpäin. Kunneivät maksa niin paljoa. Tosin kuluminenkin on sen näköistä.

Huvittavaa kirja valinnassani on se että valitsin sen koska:

1. Alelaarissa ei yksinkertaisesti ollut muuta ja jonkun halusin ostaa.
2. Ennen luin paljonkin tälläista romantiikka hömppää( nykyään enemmän seikkailu/salaliittoteorioita/uskonnollisia historiakirja romaaneita; no kuten esim. Dan Browneja.)
3. Koska tämä kirja sivuaa hieman harrastustani, siis käsitöitä.
4. Luen aina ennen ostopäätöstä kirjan viimeisen sivun, todetakseni vain sen onko loppuratkaisu sellainen että se herättää kiinnostukseni selvittää mistä onkaan kyse? Poikkeuksiakin tosin löytyy.

Niinpä. Kirjassa myös kerrotaan ihanan yksityiskohtaisesti minkälainen jokin tilkkutyö on; joita päähenkilö siis harrastaa. Kuten myös luetellaan mitä hänen pihallaan kasvaa, tai miten hän naputtelee leivänpaahdinta odottaen leipien jo pomppaavan ylös. Ihan niitä tavallisia arkisia juttuja mitä itsekin tulee tehtyä =)Maalaamista aloiteltiin jo talossa eteisestä ja pohjamaalilla =) Kivan valkoinen siitä tuli. Mutta minä en saa paljon rehkiä (meinasin kirjoittaa että röhkiä! =D ), joten katselen vaan kun miekkonen maalaa (seli seli, halusin auttaa ja autoinkin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)