14. heinäkuuta 2008

Pinkki unelma

Jokaisen prinsessan hapsu-unelma-laukku, valmistui nipin napin viikonlopuksi jolloin annoin sen lahjaksi pikku tytölle. En tiennyt aluksi että hän haluaisi edes laukkua, mutta sain sitten intoa tekemiseen kun kuulin sen toiveen..
Taas olen oman mielen mukaani neulonut ja muutenkin koristellut. Lankana käytin Novitan Tenneseetä sekä Tango fania. Laukun sisustassa on vanhojen farkkujen lahje ja vetoketju sulkee salaisuudet pois muiden katseilta. Ulkopuolella vielä sydän koriste farkusta ja puuhelmestä.

Kuinkas muutenkaan kuin sitten tappelin ompelukoneen kanssa taas ja farkun alareunan sain ommeltua ja sitten tyssäs. Vetoketju, farkun kiinnittäminen laukkuun...käsin ompelua..hampaiden kiristelyä.

Kyllä lopputulos on silti siisti, vähän krinnaa tuosta päällispuolesta, mutta tyttö oli niin onnessaan ja serkkukin hiveli laukkua siihen malliin että he eivät huomanneet ainakaan mun virheitä. =)


Lanka:Tennesee ja Tango fani
Puikot: Bambu 3.0
Muuta: Vetoketju 20cm, farkkua, vaal.punaista ompelulankaa, puuhelmi, vaal.pun. vahanauhaa

2 kommenttia:

  1. Söpö laukku, kerrassaan jokaisen pikku prinsessan unelmalaukku. :) Myös minun ompelukone aiheuttaa välillä harmaita hiuksia, mietinkin josko sen nakkaisi mäelle ja ostaisi paremman tilalle. :D

    VastaaPoista
  2. Eikös olekin! Minulla on melko uusi kone. Onkos se 3vuotias vai.. en vain taida osata käyttää sitä, aina on jotain onklemaa. =(

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)