4. tammikuuta 2009

Pitsiä ja jäähileitä

Sivupiha

Talvi tuli taas yllättäen perjantaina kun olimme itse Tampereella päin. Harmi kun ei kamerallani saa tallennettua ilmassa leijuvia hiutaleita jotka kimmeltävät auringossa. Pakkanen saisi kyllä hieman hellittää tämä meidän tölli kun on ilmavinta sorttia! Sisälämpö nytkin 16astetta vaikka takkaa poltetaan ja patterit puuskuttaa. =)

Namipitsi

Aloittelin eilen Sandnes Smartista Nami pitsi -paitaa, ai kun mä tykkään näistä kun saa muuttaa ohjetta omalle langalle sopivaksi ja yritä sit muistaa se koko neuleen tehdessäs! Ohjehan oli Online Linielle. Ihan kivalta tää näyttää. =)
Joulukuusi lähtee tänään ulos, ei se paljoa vielä varista, mutta ajattelin tehdä siitä kranssin oveen saa nähdä tuleeko siitä mitään.

Eilen sattui jotain huvittavaa, harmi etten saanut siitä kuvaa. Talitintti pariskunta päätti muuttaa ulko-oven vieressä olevaan koloon, villaa vähän ulos ja sitten sinne vierekkäin hytisemään. Kysyin että mitäs luulet tekeväs ja katsoi mua: Mitäs se sulle kuuluu -ilmeellä. XD

Joulukuusi

3 kommenttia:

 1. Olen saanut kauniin talvikuvan ikkunastasi. Tulee kortti mieleen:)

  ja kivan näköistä lankaa!

  vai että lintupariskunta. Teillä on sitten uudet alivuokralaiset...

  VastaaPoista
 2. Joo, noi yläkerran alivuokralaiset on kyllä pitänyt vähän liikaa hippaloita, vuokraemäntänä olen monta kertaa kattoa koputellut harjan varrella, mutta eivät ole uskoneet. Taitaa täytyä lähettää häätö ilmoitus..
  Toivottavasti Herra ja Rouva Talitintti on mukavempia seinänaapureita. :)

  VastaaPoista
 3. No, häätö tulee viimeistään, kun talo kaatuu... tai jospa alivuokralaiset muuttaa samaan aikaan teidän kanssa, ja rakentaneet sviitin johonkin koloon teidän huomaamatta :o

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)