26. tammikuuta 2009

Tumman harmaan ruskean mudahtava....

Makuuhuoneen seinät on nyt tässä kunnossa, raidoitus on tehty tapetti vuotien saumakohtiin jottei valkoinen pohjamaali paistaisi läpi.
Seinän väri on otettu tapetista, mudalta se näyttää, mutta oikeasti pitäisi varmaan sanoa tumman harmaan ruskea -sävy.

T.i.l.a.:a juuri katsoin ja tummat seinävärit toimivat muutoskohteessa hyvin.
Kattoon meille tulee valkoista hopeasaarni mdf -kattopaneelilevyä, joka on jo paikoillaan. Huone näytti heti valoisammalta. Ei niin että olisin sitä mieltä että huone on liian tumma, ei ei..mutta on tosiasia, että makkari tulee tarvitsemaan sitä raikkautta.


Pakko oli ottaa kuva jossa tapetti on oikealla paikallaan =)

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Ja kaunista tapettia oot valinnut! Kyllä se talo tuosta valmistuu hyvää vauhtia, ei siinä kolmea vuotta mene ;)
  Meillä maalataan kaikki seinät, kun tuntuu turvallisemmalta silleen (jos vaikka mieli muuttuu, niin on helpompi sutia uutta päälle ;) terv. nimim. tuuliviiri :)).
  Meilläkin on makkarissa harmaata, yks punanen seinä ja kolme helmenharmaata. Miehen omassa huoneessa on taika helmiäismaalia, joka sekin on hopeanharmaata. Ja keittiöön tulee harmaata, ja harmahtavaa kahvinsävyäkin on tulossa.
  Onkohan tuo joku muotiväri nykyään, mikä on meikäläiseenkin saatu salaa ujutettua?

  VastaaPoista
 2. No just!:) Tätä mäkin ihmettelin itekseni että miks meille on joka huoneeseen tulossa harmaata erisävyissä????
  Tossa just kerroin jollekulle että väittävät että syksyllä hankitaan tummempia värejä ja keväällä heleämpiä, ja mietin et en mä niin tee, mutta ehkä meihin vaikuttaakin tämä tammikuun harmaus kun aurinko ei paista? =)
  Alakerran vessaan tulee tuota samaa mutaa kun ostettiin kympin pönikkä halvempana, yläaula saa jonkun hiekan värisen sävyn, otin tosi vaaleaa, mutta kuten keltaisestakin kävi ilmi..näytetikussa vaaleeta seinässä tummempaa. Tykkään kyllä.
  Kuistiin ja kodinhoitohuoneeseen harmaata, meillä on jo laatoitettu sen ja saunan lattiat tumman harmaalla ja seinässä on harmaa raita;) et simmottii.

  VastaaPoista
 3. Pakko vielä tuohon kommentoida ;)
  Ettei menis ihan harmaaksi (meilläkin khh:n, suihkun, saunan ja yhden vessan lattiat on harmaat...) niin eteisen, kuistin, keittiön ja toisen veskin lattioihin tulee mustaa laattaa. Nii ja suihkun yks seinäkin tulee olemaan musta (hopeisin "pisaroin"). Laminaatit hakee vielä väriään, mutta jotain pähkinää kait ne sit on...
  Ei se nyt ihan noin musta-valko-harmaa tule olemaan, kuin tästä ymmärtäisi ;D

  Tuo että kun aurinko ei paista, niin hankitaan harmaata. No oishan se ny karseeta, jos kesän heleydessä olis heleät värit. Synkkyyttähän se suomalaisen sielunmaisema on tulvillaan (vitsivitsi) ;p

  VastaaPoista
 4. Teillä on vissiin samanlainen talo tulossa kuin meillä, meinaan tuota pohjaratkaisua nyt.. kuisti,eteinen,keittiö nimittäin meillekin laattaa, vielä hakusessa että mitä ehkä jotain tumman harmaata ;) ja sitten muihin huoneisiin:olohuone,työhuone,elokuvahuone laminaattia jotain pähkinää sit kai.. ;)ei liian punertavaa eikä liian tumman ruskeata.
  Eilen illalla maalattiin yläaula, se oli joku hiekan sävy, näytti ihan nougatjäätelöltä:) tuli todella hieno!
  On meillä yks keltainenkin huone, et se siitä harmaasta.
  Paitsi et talon ulkoseinän väri tulee HARMAAKSI =D

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)