29. tammikuuta 2009

Tyttö joka tanssii vaan Opus 2

Aluksi pahoitteluni kuvalaadusta, naurettavan huono, mutta aina ei vain jaksa keskittyä vaan pitää saada valmiit heti blogatuiksi. Eikä kamerapuhelimelta voi paljoa vaatiakaan. :)

Toivon vain että minulla oisi lapsi apuna tällaisissa pikkujutuissa kuten: ota kuva tossusta ilman jalkaa, joka toisi muodon sekä sileyden esiin, mutta sen sijaan saatte tyytyä kuviin säilykekurkku parista.

Koristelu on minulle jonkinlainen ongelma aina näiden töitteni kanssa. Joko yritän tunkea niihin kaikkea mahdollista (puuhelmiä/nappeja/tekokukkia :P ) tai sitten en keksi mitään millä koristelisin. Olen ilmeisesti nyt jotenkin hairahtunut normaaleista tavoistani sillä tähän koristeet päätyivät kuin taiasta! Yhtäkkiä ne vain olivat siinä ja näyttivät sopivan ihan prikulleen omille paikoilleen. Napit on puuta johon on poltettu tyttökasvo ja rusetti tehty tekomokka nauhasta (Tiimari).

Mitä sitä sitten enää turhia turisemaan. Tossut on ihanat ja varmasti mieleiset kun ojennan lahjan viikonloppuna syntymäpäiväsankarille.

Siitä sitten vain piruetteja tekemään! :)

4 kommenttia:

 1. Käsittääkseni on olemassa jotain sellasta kun aikuisbaletti tms. Näitä tossuja katsellessa tulee himo aloittaa moinen tanssiharrastus :)

  VastaaPoista
 2. Tampereella päin aloittaa sellainen ryhmä kuin Bulleriinat, kyllä ryhmiä varmaan muistakin kaupungeista löytyy=)

  Roheasti vain.

  VastaaPoista
 3. Niinpä niin, ei korttiaskartelu minuakaan aluksi puoleensa vetänyt, mutta innostuksenkohteet tuntuvat vaihtelevan :D. - Katselin kyllä tuolta sinun vanhoista postauksista, että mahottoman hianon geishakortin olet joskus tehnyt, että samaan tyyliin vaan kun jatkaisit!
  Vaikka kyllä nämä tohvelit ovat kanssa tosi hienot! (Ja Aasia-fanina en ajatellut niitä ollenkaan balettitossuiksi, vaan ns. kiinatossuiksi, jotka olivat kovasti "in" silloin, kun minä olin alle parikymppinen... - Minullakin oli semmoiset, kirkkaanpunaista samettia.)

  VastaaPoista
 4. Heips,
  En ole itte tehny tuota kassia, tuo on valmis blogipohja. Joten en nyt voi auttaa tuon tupsuasian suhteen :(

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)