13. helmikuuta 2010

Broileri-Kookos keitto


n. 1,2 L kuumaa vettä
2 kpl kanaliemikuutiota
5 kpl pientä perunaa, kuutioina
5 kpl isoa porkkanaa, kuutioina
jämä pala punaista paprikaa, kuutioina
-"- parsakaalia, kuutioina
pieni purjo, suikaloituna
3 kourallista pakaste sokeriherne palkoja
2 tl currya
tuoretta inkivääriä, raastettuna
(1,5dl punaisia linssejä, huuhdeltuina)
400 g hunaja marinoituja broilerisuikaleita, paistettuna
2 dl kookosmaitoa

persiljaa
lipstikkaa

Ohje on tässä kypsymisjärjestyksessä, itse laitoin nuo herneenpalot lopuksi ja jäivät aikast rapeiksi. Jos ei tykkää kookoksesta voi käyttää kermaa tai sulatejuustoa tai ei mitään näistä välttämättä. Linssit on suluissa, kun ne meni niin muusiks ettei niitä tuolta edes maista ja vihannekset on valittu `mitä löytyy kaapista´-perusteella.

Hyvää on, suosittelen aurinkoisen talvipäivän lounaaksi tuoreen leivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)