25. helmikuuta 2013

Lahja vinkki pienelle vaatesuunnittelijalle

Idea tähän lahjaan löytyi TÄÄLTÄ


Halusin antaa erilaisen lahjan, kuin mitä kaupoissa on valmiina ja löysin nettiä selaamalla jos jonkin laista ideaa. Uskomattoman kekseliäitä ihmiset ovat, kun haluavat säästää pennejä eikä kiinnosta ostaa aina niitä muovisia, helposti hajoavia leluja.

Tämän lahjan tarkoitus on herättää lapsen luovuus. Printit ovat valmiina ei tarvitse kuin leikata kankaasta sopiva pala ja liimata se mallin päälle. Toki pahvikortteja voi myös värittää tai jos kotoasi löytyy kangaspalojen sijaan paljon erilaisia papereita voit toki toteuttaa lahjan myös niistä.


Tarvitaan jonkinlainen laatikko tai pahvinen salkku, joku minne mahtuu A5:n kokoinen paperipinkka. Askartelupahvia, joka kuitenkin menee tulostimesta läpi. Jotenkin olen kuvitellut ettei tulostimesta mene pahvi lävitse, mutta toisin kävi. Muokkasin tulostimen omilla asetuksilla niin että sain kuvat vaakaan ja kaksi vierekkäin. Kuvassa vain kaksi mallia, käytin kuitenkin kaikkia kolmea tyttömallia sekä yhtä poikaa.


Tulostin 10 arkkia, sen tehtyäni halkaisin paperin kahtia paperileikkurilla. Ostin sellaisen Lidl:stä, eikä ollut edes kallis.


Otin pari suljinpussia ison sekä pienen ja sulloin niihin lajitelman erilaisia kankaan, nauhojen, huovan paloja, nappeja, helmiä, puukoristeita yms. ja laskin pussit laatikon pohjalle. Mukaan lahjaan kannattaa laittaa liimaa joka sopii kankaalle sekä lasten liimauksiin. Ehkäpä myös sakset ja värikynät, ellei lahjansaaja jo niitä omista. Minusta ne siksi olivat vähän turhat.


Annoin lahjan 7 vuotta täyttävälle tytölle (ehkäpä tulevalle muotisuunnittelijalle). Tuntui ainakin pitävän tästä lahjasta ja sain muutenkin kiitosta ideasta.

Tässä vielä kertaus:

Rasia
Mallit TÄÄLTÄ
10 kpl A4:n kokoista askartelupahvi arkkia
Tulostin
Sakset tai paperileikkuri
Kankaan paloja, nauhan pätkiä, nappeja..tilpehööriä :)
Liimaa
(lasten sakset ja värikynät)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana lahja pienelle tytölle

    VastaaPoista
  2. Täällähän on kaikkea ihanaa! =) Kaikenlaisia kivoja askarteluideoita ym. blogi täynnä. ;)

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)