26. helmikuuta 2013

Tuunailua: Korvakoruteline


Kauan on haaveissa ollut jonkinlainen esittely paikka korvakoruilleni. Joka päivä en muita koruja käytä kuin kihlasormustani ja jotenkin korurasiassa ne jäävät unhoon. Poikkeuksena on tuo kehyksen takana vasemmalla oleva korurasia joka on näytillä eteisessä siksi että sen kannessa on äitini nypläämä pitsi ja se on samalla soittorasia.
  Tosin tämän kehyksen paikka tulee olemaan wc:ssä (kuvan ottaminen siellä osoittautui erittäin haastavaksi) sillä kissamme varmasti mielellään pelaisi tällaisen taulun kanssa. ;)


Joten lyhyestä virsi kaunis. Ruskea valokuvakehys olisinkohan hankkinut sen joskus Ikeasta? Pala kanaverkkoa ja joku koristeellinen paperi tai tapetinpala taustalle. Tässä on pala aaltopahvia..siitä tuli aika jännän näköinen, kauempaa kun katsoo näyttää vähän oljelta. Mittasin ne kehyksen lasin mukaan jonka laitoin sitten varmaan talteen, ettei hajoa, jos joskus haluankin purkaa tämän valokuvaa varten. Kaikki kokoon: ensin verkko toiseksi paperi ja sitten taustalevyllä kaikki piukkaan nippuun. Sitten vain ripustamaan korut esille. :)


Yksi yksinäinen?

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka hauska ja kaunis idea :)

  VastaaPoista
 2. hieno idea toi koru juttu !Toimii hyvin myös tauluna. Ei kait Mintun varpaat palellu kylmässä lumessa vaikka aurinko jo lämmittääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko tuo tilaus? :D Vähän taitaa paleltua kun ei oikein halua lumessa hyppelehtiä vaan palasi pian takaisin kuivalle terassille.

   Poista
 3. Ooh tämä on aivan ihana :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)