15. tammikuuta 2008

Baby born vaatteet

Nyt on paitakin valmis. Ohje oli alunperin neuletakiksi mutta en omista vetoketju varastoa niin tein sitten neuleen. Eikä tuo neuleen jättäminen kesken odottamaan puuttuvia osia kuulu mun luonteeseen vaan yritän keksiä aina noita kiertoteitä. :) Vähän mietityttää että meneekö se nuken pää tuosta pääaukosta???kun ei ole hajuakaan siitä ympärysmitasta.
Ohjeeseen kuului ihan normaalit pääaukon kavennukset, mutta lisäsin siihen tuollaisen v-aukon kaventamalla 2 silmukkaa keskellä etuosaa; 2 kerrosta ennen päänaukon kavennuksia.

3 kommenttia:

 1. Hei, Olipa kiva neule babyborn-nukelle! Yritän itse ommella babyborn-vaatteita siskoni lastenlasten nukeille. Mutta neulokain olisi kiva. Missä sivuilla sinulla on lisää bb-nuken vaatteita? Missä olisi ohjeita bb-neuleivatteiden tekoon. Kun en tiedä lankaa, en langan menekkiä, en silmukoiden määrää. Vuosikymmeniä sitten tein käsitöitä. Elököityminen herätti käsityön vimman! Vaikka olen mukana tietoteknisessä yhdistyksessä ja vapaaehtoistyössä, niin oi joi, kuinka haluan luoda ja tehdä vaikka mitä. Terv. Auli Helena, Espoo

  VastaaPoista
 2. Huh huh, tuli kirjoitusvirheitä:

  Mutta neulokain olisi kiva > Mutta neulekin olisi kiva

  VastaaPoista
 3. Hei Helena!

  Minulla täällä ei ole kuin tuo urheiluasu ja rinsessa mekko, johon ohjeen löydät oikean reunan linkkiä omiin ohjeisiini, valitan tekstin väriä..se ei muutu vaikka kuinka yritän.

  En osaa myöskään laskea silmukoita, minä vain päätän saada jotain aikaiseksi ja alan neulomaan.
  Jos olet haka internetin käytössä voit hakea google.fi :sta ohjeita hakusanoilla baby born neuleohjeet.

  www.novita.fi saa joitain ohjeita ulos ilman että oet rekistöröitynyt esim. tämän:

  http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=1098

  Ulla-neule:http://www.ullaneule.net/joulu05/ohjeet_sanni.htm

  Jos oikein innostut etsit vaan vauvan vaateohjeita ja ehkä hieman muuntelet pituutta ja teet vaan nukelle. Asiaa helpottaa jos itsellä on suurinpiirtein samankokoinen esim. pehmolelu tai nukke. Itse käytän nallea.

  Toivottavasti autoin sinua! :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)