29. tammikuuta 2008

Harmaja


Omaa ohjetta hieman muuttelin kun koirulille on ikää ja massaa tullut lisää. Tein tämmöisen perus villapaidan massa napeilla, ne voi sitten aukaista kaulukseksi jos lenkillä tulee liian kuuma tai pistää kiinni kovalla pakkasella. Hihatkin ovat 2cm:ä pitemmät kuin ohjeessa. Kyllä tästäkin ojeen kirjoitin jos vaikka sattuu olemaan sopivaa kokoa. Piti odottaa ja ottaa mitat D:stä, mut totutusti en herjenny odottelemaan vaan piti päästä puikkoihin idea toteuttamaan. =D

Lanka: 7veikkaa tavisharmaa
Puikot: 3
Ohje: oma
Pituus: n. 30cm, kauluksesta helmaan
Oli kuulemma just oikean kokoinen =)

Grey
Dogs woolsweater with clay puttons. Made by my own pattern. Couldn´t wate to measure the dog, I just wanted to create myself and ideas.


4 kommenttia:

 1. Ihana, meillä tarvii koiran käyttää kylmillä/tuulisilla ilmoilla villapaitaa tai fleechaalaria. Palelee parka muuten.

  VastaaPoista
 2. Näyttäis vähän tutun oloiselta haukulta :) Ihanan oloinen villapaita vaan meidän hakuille voisi tulla kyllä siinä kuuma.

  VastaaPoista
 3. No voi itku!! Otin aikoja sitten Demistä ne kuvat paidan kanssa. Nyt mä poistin ne kamerasta, eikä ne olekaan koneella. Hö! Uusi yritys joku päivä. Viimeistään maanantaina! Mulla on keskiviikkona vapaapäivä. Tulisitteko kylään? :)

  VastaaPoista
 4. Niin.. ja toi Demskun paita on tosi ihana!! :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)