31. tammikuuta 2008

Monkey businessApinoin SandnesGarnin toving -lehteä ja tein itselleni puikkosuojan. Tähänhän olis saanut ohjeenkin heiltä, mut mä tein ihan vain kuvan perusteella omani. Lehdessä lankana oli käytetty fritidsgarnia, mulla ei sitä lankapussista löytynyt vaan tovea ja 7-veljestä valkoista sukkalankaa. Huovutin pesukoneessa; näyttäisin möykkykuvan mut se katos bittitaivaaseen. Yritin saada tästä sen kokoista että pitkätkin puikot pysyis piilossa.
Tästä tuli nyt sitten vain lyhyiden puikkojen suojus. Kiva silti! =)

Tried to make my own of SandnesGarn´s idea -magazine. They had made this needlecase of fritidsgarn, I used tove. Nice for short knitting needles and crochet hooks. =)

2 kommenttia:

  1. Hei! Jos katsot sitä beipparin sukkien ylempää kuvaa Neulenuoteissa, niin huomaat, että sukista tosiaankin tulee aika kolmionmuotoiset. Nuken jalka on nääs tosi lyhyt ja kuitenkin paksuhko, nilkasta etenkin. Tarkoitus on kuitenkin, että pienikin nuken pukija saa sukat jalkaan kohtuuhelposti. Mä oon muihin beipparin sukkiin yleensä tehnyt vähän pitemmät varret, silloin ne ei ehkä näytä ihan niin hassuilta kuin tuo kuvan mallisukka.

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)