15. tammikuuta 2008

Keltaiselle ei aurinko paista!

Mitä ihmettä teen kaikista keltaisista langoistani. En ymmärrä miksi aina ostan sitä väriä? Onko muilla jotain sellaista väriä jota aina ostaa, mutta se jää aivan tarpeettomaksi? Phyi! Ehkä joku neule pikkutytölle.. Hmm..
Samalla kun kerrotte tarpeettomimman tai inhokki värinne osallistutte arvontaan. Voin ottaa sen huomioon tulevassa arvonnassa Helmikuun 23. päivä, kun pyöräyttelen sitten jotain kolmelle onnekkaalle. =)
What On earth I´m going to do with yellow yarn? I always buy it and "never" use it. Does anyone have similar problems? Maybe nice sweater for girl... Que sera, sera..

20 kommenttia:

 1. Inhokkivärini on valkoinen ja musta....minulla kyllä on niitä, mutta harvoin tulee tehtyä niistä mitään :)

  VastaaPoista
 2. Inhokkiväri on tummansininen, en sitä kyllä vahingossakaan osta, mutta jotenkin kummasti sitä on jokunen kerä lankalaatikkoon eksynyt.

  VastaaPoista
 3. Eka kirjotus hävisi bittitaivaaseen, uusi yritys, huoh...
  Minun inhokkiväri on musta langoissa. Sitä on hankala neuloa vähänkään huonossa valossa, en erota siitä silmukoita. Jotenkin sitä mustaa lankaa vain kaapista löytyy. Sitten kiikutan ne anopille, ja kummasti hän siitä jotain loihtii. Toinen kummallisuus on pinkki lanka, sitä on pakko ostaa vaikka en pidä pinkistä. Se on lankana niin kivan näköistä ! Siitä ei neulo anoppikaan...

  VastaaPoista
 4. Valkoinen on hankala väri, mutta aina sitä kyllä kaapista löytyy. Vihreääkin on vaikken ymmärrä mitä siitä tekisin...

  VastaaPoista
 5. Mustaa ja ruskeaa en mielelläni neulo.

  VastaaPoista
 6. Inhokkivärieni top.3 taitaa olla oranssi, keltainen ja neonvärit..:)
  Oranssia tulee kyllä aina ajoittain ostettua, mutta HYVIN harvoin käytettyä..

  VastaaPoista
 7. Inhoan neonvärejä ja oranssia, sitä oikein kirkuvaa. Kaihdan kyllä niiden ostamista mutta erehdyksiä sattuu jos halvalla saa.

  VastaaPoista
 8. Minä en pidä sinisestä enkä liilasta. Usein huomaan että koska monet lempiväreistäni on "naisellisia värejä", on vaikea löytää sopivaa lankaa jos pitää neuloa miehelle jotain.

  VastaaPoista
 9. Epälempivärini on keltainen, mutta sitäpä onkin sitten koko "säkillinen", saatu lahjaksi.
  Pienissä määrin keltaista voi käyttää raidoiksi ja vaikka pääsiäistipuihin, mutta langat odottaa tilaisuuttaan. Mutta kyllä aika tavaran kaupihtee, sanoi äitini.

  VastaaPoista
 10. hmmm... Inhokkivärini langassa on varmaankin keltainen + muut lämpimään väriin taittuvat värit. Ihan siksi, että eivät sovi kasvoihini (kylmät väritok, musta ja valkoinen ei sovi myöskään).

  VastaaPoista
 11. Keltaisesta minäkään en pidä, vaikka sitä kyllä löytyy meiltäkin..
  Pääsiäistipuja voisi askarrella, kuten joku muukin ehdotti.
  Voisihan siitä tehdä sukkia sinne SPR:n keräykseen?? Vaikka jollakin kivalla mallilla,ettei ihan tavis-sukkia. Olisi mukavampi niitä neuloakin..

  VastaaPoista
 12. Jatkoa aikaisempaan... nyt keksin mitä keltaisesta voisi tehdä. Neulottu pääsiäiskranssi. Toiseksi langaksi kävisi joku pörröinen lanka, esim. tango fani tms.

  VastaaPoista
 13. Tässä kun mietin, mulla ei sellai hirveästi ole mitään inhokkiväriä. Ehkä kirkkaat langat ovat epämieluisia ja ne hapsulangat, kun niiden kanssa on vaikeaa neuloa tai virkata ja aina tuntuu menevän jotenkin väärin.

  VastaaPoista
 14. Kirkkaan keltaista, tumman sinistä ja violettia vierastan eniten eikä mustakaan ei ole niitä omimpia värejä. Sisustuksessa toki menee tietyt murretut keltaiset värit ihan hyvin.

  Jännä huomata, etten ole yksin keltaisen kammoineni :)

  VastaaPoista
 15. Risulintu: Sitä minäkin tässä katselin jo tullutta satoa, että kelta kammoisia on enemmänkin! En ole siis yksin tai me emme ole. :)

  VastaaPoista
 16. Inhokkiväri on keltuaisenkeltainen tai neonkeltainen. Onhan kauniita keltaisia sävyjä, mutten ole langoissa sellaista nähnyt.

  VastaaPoista
 17. Inhokkivärini ovat musta, tummansininen, keltainen ja pinkki. Enkä erityisemmin välitä muistakaan "kirkkaista" väreistä.

  VastaaPoista
 18. Keltainen, lila ja oranssi ovat minun inhokkejani. Kumma kyllä kaapistani löytyy kuitenkin muutama kelta/lila mohairkerä :O

  VastaaPoista
 19. Varsinaista inhokkiväriä ei ole vielä ehtinyt muodostumaan, koska olen tehnyt käsilläni vasta niin vähän aikaa...
  Varastoissani kuitenkin on lankasatsi, jonka nähdessäni aina mietin: "miksi ostinkaan nämä?" Ja kyseessä on 300g vaaleankeltaista puuvillalankaa :)

  VastaaPoista
 20. Inhokkivärit taitavat olla tällä hetkellä tummansininen ja keltainen

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)