17. tammikuuta 2008

Maalia ja kahvia


Ensin oli semmonen olo et en jaksa tehä mitään käsityöhommeleita ja yhtäkkiä heräsin ja Hokkus-pokkus! Olinkin keskellä askartelu puuhaa. Tein aikaisemmin väkertämääni kukkaseen purkin eli maalasin askartelu värillä puupurkin ensin pohjamaalilla (valkoisella), sitten krakleerauslakalla ja päälle vielä tumman liilaa maalia.
En keksinyt muuta järkevää purkin pohjalle kuin liima pisaran ja siihen päälle maalarinteippiä, mihin istutin kukkasen. Tein siihen vähän lisää lehtiäkin ja lakkasin ne decoupage-lakalla kun ei muutakaan lakkaa ollut. Joku paino purkin pohjalle olis ollut hyvä, mut sitten ensikerralla. =) Sitten teipin päälle kasa liimaa ja vanhoja makukahvin puruja. En tiedä miksi säilytän yli vanhaa kahvia..hmm..ehkä aavistin tulevan. :)


Liian vaikee teksti käännettäväks..

3 kommenttia:

 1. Kaunis lopputulos !
  Onko sinulla pieni talo mihin tuo menee ? Siis nukkekotia tai nalletaloa.

  VastaaPoista
 2. En ole vielä itse hankkinut sellaista ehkä siten joskus jos itsellä on oma tyttölapsi. Tää menee nyt siskontyttöjen barbille tarkotettuun nukkekotiin :)

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla blogissasi. Kivoja juttuja olet tehnyt! Kysyit kissapaidan ohjeesta, se on uusimmassa Interweave knitsin numerossa winter 2007. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)