25. tammikuuta 2008

Tee se itse

Taas tuli hankittua kirjoja=) Sain innoitukseni Strömsöstä tai olen ennenkin jotain väsäillyt kun mulla on tollainen aromaterapia opus. Tästä nyt sit väkertämään itse saippuoita, voiteita ja öljyjä.
Eräässä kylpysuola ohjeessa luki että siihen tarvitaan kuolleenmeren suolaa... saako sitä jostain täältä suomesta?

6 kommenttia:

 1. Tosi villi veikkaus:
  saisikohan sitä suolaa jostain luontaistuotekaupasta ?

  VastaaPoista
 2. Voishan olla joo, ei se niinkään kysymys ollut...lähinnä ajattelua ääneen.
  On se kumma jos suomentaja laittaa sellaisia aineita kirjaan joita ei Suomesta edes saisi.
  Niinkin joskus käy.

  VastaaPoista
 3. Ainakin täältä saa: www.jadette.fi

  VastaaPoista
 4. Hei, olit kysynyt siitä beipparin sukkaohjeesta. 4+4+4 tarkoittaa sitä, että kun kantapää on neulottu 12 silmukalla tarpeeksi korkeaksi ( 8 krs), jaetaan silmukat kolmeen osaan, eli 4 reunoihin ja neljä keskelle. Näillä silmukoilla tehdään se perinteinen kantapääkavennus. Olin laiska enkä kirjoittanut koko kantapään ohjetta :), merkitsin vain silmukkamäärät.

  Tosi nättinen beipparin mekko muuten tuossa aiemmassa kuvassa! Niitähän voisi tehdä vaikka kuinka paljon. Nukenvaatteet ovat hyviä (myös) langanloppuprojekteina. Vähästä langasta tulee jo tosi kivoja vaatekappaleita.

  VastaaPoista
 5. Ainakin Lempäälän Ideaparkissa mainostetaan ja myydään "Kuolleenmeren kosmetiikkaa" sellaisessa kojussa käytävän varrella lähellä keskustan Suomen karttaa. Tarkemmin en tuotevalikoimasta tiedä, kun en ole itse asioinut ko. kojulla; olen vain kulkenut sen ohi.

  VastaaPoista
 6. Tuo kirja on minulla kans (tosin lainassa). Saara Kuhan kirjan ohjeilla olen kans tenhnyt saippuaa ja ihania ovat olleet.

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)