8. tammikuuta 2008

Helmililja
Tein miniatyyri kukkasen! Ostin Tiimarista puisia pikku ruukkuja jotka ajattelin maalata, mutta tein kukan ensin. Idean sain Sannalta. Tuossa alhaalla onkin kuva lehdistä. Maalarinteipin sisälle rautalankaa ja voi leikata saksilla lehden muotoon. Mulla ei nyt sattumoisin ollut maalia niin laitoin tuollaista vihreää kukkateippiä sitten sen maalarinteipin päälle. Siinäpä on myös kukkapohja joka on tehty samalla tavalla, ilman leikkaamis osioo tosin.


Kastoin kukkapohjan ensin liimaan ja sitten muovihelmiin. Hedenypylät pilkottaa lehtien keskeltä, yrittävät kuvata kukkanuppuja. Lehdet kiinnitin kukkavarteen tuolla samaisella kukkateipillä jota on myös kuvassa nuppineulan vieressä. Sitten vähän taivutellaan lehtiä oikeaan asentoon ja valmista. Vielä kukkaruukkuun tai maljakkoon. =)
Kai tää nyt jotenkin vähän ees liittyy tohon kukkasidontaan, ainakin on samoja työtekniikoita.
I made miniatyr flower Muscari. Oh, had so mutch fun doing it, couldn´t believe it could be so easy. Well I used ironwire on leafs, coverd it with tape and to the top adhesive green tape. Flower stem? was made likewise.
Then I dipped it on glue and then on plastic pearls. Let it dry ( couldn´t wait so long). =) Clump it up with adhesive green tape ( florist uses this kind of material in their work).

4 kommenttia:

 1. Mukava nähdä, että joku on soveltanut mun ohjetta =).

  VastaaPoista
 2. Oikeastaan helmilija on juuri tuon kokoinen ;) nooo, käy tää silti nukkikseen viherkasviks joka kukkii. Tai jos tekee itelleen näitä miljoona ja laittaa oasikseen pystyyn..en taida kyetä. :)

  VastaaPoista
 3. Taas löytyi uusi tapa tehdä kukkia ! Kaunis lopputulos :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia =)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi. Kiitos :)